%> Vereniging PAYBACK
] ]
 
] ] ]
]
Site Navigatie
]
] ]

] ] ]
]
Top 6 Recente Berichten ]
Lees laatste Bericht DEXIA PRECARIO NON OLET ?
Laatste Bericht door: RobVanMarle
Forum: Column R. van Marle

Geplaatst: Gisteren Om: 14:43

Lees laatste Bericht Duisenberg-, WCAM-, Wck- NEE
Laatste Bericht door: Pieter
Forum: Archief

Geplaatst: Gisteren Om: 00:27

Lees laatste Bericht DEXIA
Laatste Bericht door: RobVanMarle
Forum: Column R. van Marle

Geplaatst: 16-Januari-2006 Om: 11:22

Lees laatste Bericht informatie middag Dedemsvaart
Laatste Bericht door: Pieter
Forum: Algemene Zaken

Geplaatst: 15-Januari-2006 Om: 01:03

Lees laatste Bericht dexia
Laatste Bericht door: RobVanMarle
Forum: Column R. van Marle

Geplaatst: 14-Januari-2006 Om: 17:27

Lees laatste Bericht dexia
Laatste Bericht door: RobVanMarle
Forum: Column R. van Marle

Geplaatst: 14-Januari-2006 Om: 17:20

]
] ]

] ] ]
]
Zoek naar ]

Zoek op:
Alle Woorden
Eén van de woorden
Zin
]
] ]

] ] ]
]
Advertentie
]
] ]

] ] ]
]
Poll ]
Heeft u nog vertrouwen in de Banken?

Bekijk Resultaten and Commentaren

]
] ]

] ] ]
]
Welkom Gast ]
Naam:
Wachtwoord:
Automatisch Inloggen
Voeg mij toe aan de Actieve Gebruikerslijst
Ja  Nee

Wachtwoord vergeten? | Registreer
]
] ]

  
] ] ]
]
Acties:

-  Woensdag 1 juni 2005

Op 1 juni 2005 organiseert het Platform Aandelen Lease (PAL)  een landelijke demonstratie in Den Haag tegen de veroorzakers van dit drama dat ons land miljarden euro’s  kost.
Alle aandelenlease gedupeerden worden opgeroepen hieraan mee te doen.

 - Dinsdag 5 April 2005

Jan van de Beek uit Tilburg heeft het onderstaande Manifest geschreven over de aandelenlease affaire en verstuurd naar alle overheidsinstellingen en betrokken instanties.

Platform Aandelenlease heeft ons verzocht om onderstaand Manifest aan onze leden kenbaar te maken teneinde steun betuigingen te verzamelen. Het Manifest krijgt extra kracht door een namenlijst die door PAL o.a. zal worden aangeboden aan een grote krant.

De vereniging werkt hier graag aan mee en nodigt u uit om het eens rustig door te lezen en uw steunbetuiging te versturen naar het verzamelpunt van PAL.

Klik hier om uw steunbetuiging te versturen

 - Woensdag 16 Februari 2005

Het gaat erop lijken dat Dexia een onderonsje gaat spelen met Leaseverlies. Naast de eventuele pogingen van het Pay Back bestuur om een voet tussen de deur te krijgen in de bemiddelingpoging zijn wij van mening om in ieder geval ervoor zorg te dragen dat leden en niet leden via deze mail actie hun mening en standpunten kenbaar kan maken aan de Stichting Leaseverlies, Eegalease, VEB, Consumentenbond, De Nederlandse Bank en vaste kamer commissie Financiën. Er staat teveel op het spel om dit zomaar zonder slag of stoot te laten gebeuren, zonder dat men weet hoe u als gedupeerden hierover denkt. Verstuur uw Stem en geef zoveel mogelijk bekendheid aan uw eisen. Tenslotte dienen we 90.000 aangesloten leden van Leaseverlies zien te bereiken.

- Woensdag 1 September 2004

 • Op 1 september 2004 is de vereniging een e-mail actie gestart waarin opgeroepen wordt om een parlementair onderzoek te houden, inzake het falen van de overheid en het aandelenlease schandaal. Indien u van mening bent dat dit onderzoek nodig is, kunt u uw steun betuigen en een oproep aan de Tweede Kamer te richten door mee te doen met de e-mail actie. De e-mail actie is hier te openen

- Woensdag 30 juni 2004

 • Op 30 juni aanstaande wordt er een hoorzitting gehouden van de Vaste Commissies voor Financiën en Justitie over onder andere het nog uit te brengen rapport van het CGA. Minister Zalm zal daarbij tekst en uitleg moeten geven over zijn rol in deze affaire. De vereniging heeft haar uiterste best gedaan om het proces te beïnvloeden en is daar ook zeker in geslaagd. Dit blijkt ook uit eerder gedane uitspraken van de heer Oosting. Ook hij onderschrijft een aantal belangrijke stellingen die onze vereniging heeft verwoord. Het is in uw belang dat u daarbij aanwezig bent. Laat politiek Den Haag zien dat ons het water nu niet meer aan de lippen staat maar ver tot in onze keel. De hoorzitting wordt gehouden in de Suze Groenewegzaal van 14:00u tot ca 16:00u. Blijf niet thuis, het is nu of NOOIT om politiek Den Haag te bewegen in actie te komen. Men heeft te lang werkeloos toegezien en u stilletjes laten verzuipen!

- Woensdag 16 juni 2004

 • Organiseerde we een DEMONSTRATIE in Den Haag We liepen van af het Malieveld naar het binnenhof. Bekijk hier de foto impressie.

- Woensdag 26 en donderdag 27 mei 2004

 • Organiseerde we een staande DEMONSTRATIE voor het Hoofdkantoor Dexia te Amsterdam. Van 08.00 uur tot 18.00 uur. Bekijk hier de oproep.

- Dinsdag 18 en woensdag 19 mei 2004.

 • Organiseerde we een staande DEMONSTRATIE voor het Hoofdkantoor Van Aegon te Den Haag. Van 08.00 uur tot 18.00 uur. Bekijk hier het verslag van de demonstratie.

- Zaterdag 8 mei 2004

 • De vereniging PAYBACK heeft in drie kranten een advertentie geplaatst om gedupeerde aandelenlease bezitters te bereiken. De geplaatste advertentie kunt u hier nalezen.

- Vrijdag 14 november 2003

Zomaar een kranten artikel

- Zaterdag 12 Juli

 • Zaterdag 12 Juli is een e-mail actie gestart "Dringend verzoek stopzetten incassoprocedures en BKR registraties aandelenlease contractanten". Hierbij verzoeken wij de mensen via de website van PAYBACK een standaard e-mail te verzenden, eventueel aangevuld met een eigen verhaal, naar de Tweede Kamerleden, Leden van het Europese Parlement, Dexia, BKR en naar alle incassobureaus die in opdracht van Dexia incassoprocedures uitvoeren. In totaal worden zo’n ruim 300 e-mails per keer verzonden.

- Woensdag 25 Juni

 • Het vervolg debat vond plaats om 19:15 uur, in de Thorbeckezaal. Wederom hebben gedupeerde massaal het debat bijgewoond of gevolgd via internet. De vaste commissie voor Financiën met Minister Zalm besloten om een speciale Commissie Geschillen Aandelenlease te benoemen die probeert te bewerkstelligen om tot een gemeenschappelijke conclusie te komen over de problematiek van de effectenlease producten en zodoende een jarenlang proces tracht te voorkomen. Tevens heeft de Minister zich ingespannen om Dexia te bewegen de incasso procedures te stoppen gedurende de vorming en onderzoek van deze commissie. Dexia heeft gemeend hier geen gehoor aan te moeten geven.

- Woensdag 18 Juni

 • In Den Haag hebben we een demonstratie gehouden inzake de aandelen lease affaire. Op het binnenhof is de handtekeningen actie aangeboden. Lees hier  wat er ondermeer in werking is gezet.
 • Bekijk de uitzending van TV Gelderland. (Download Realplayer)
 • Bekijk hier de foto impressie over de demonstratie in Den Haag

- Woensdag 21 Mei

 • In Amsterdam werd een demonstratie gehouden over het onrecht wat u is overkomen als gedupeerde, lees ook de oproep in de Nieuwsbrief 6 van Payback. Plusminus 150 gedupeerde hebben hun stem laten horen.
 • Bekijk hier de foto impressie over de demonstratie in Amsterdam.

- Vrijdag 11 april heeft de eerste demonstratie plaats gevonden in Breda bij het hoofdkantoor van Spaar Select!!

- bijeenkomsten vanaf 20 januari

 • Op 15 januari is de prospectus van Dexia verschenen.
 • Naar aanleiding daarvan zullen dan vanaf 20 januari bijeenkomsten plaatsvinden waar er over de situatie, "Het aanbod" en het gevolg gesproken zou worden. Verder zullen er perspectieven en mogelijkheden worden doorgenomen, zodat iedereen inzicht kan verkrijgen hoe hij in zijn persoonlijke situatie ermee kan omgaan.

- Overleg en teamvorming

 • Wie wil ons team komen versterken en actief meedoen? Ons team bestaat nu uit verschillende professionals zoals advocaten, juristen, Hogeschooldocenten, bedrijfsadviseurs, ondernemer, journalisten, onderzoekers, automatiseerders enz. Join the team zou ik zeggen. Wij hebben voldoende taken te vervullen en iedereen kan hier aan bijdragen. Om wat voorbeelden te noemen:
  • Onderzoeksteam
   • Producten onderzoeken, bewijsmateriaal verzamelen en analyseren
   • Juristen, rechter, advocaten en anderen welkom
  • Mediateam
   • Journalisten, persvoorlichter, creatieve welkom
   • Bedenken en uitvoeren van innovatieve acties
  • Bijeenkomsten en discussies via e-mail, MSN en bijeenkomsten. Wil je actief worden? Neem dan gewoon even contact met ons op onder info@pay-back.nl
 • Demonstraties
  • Wie wil er aan meedoen
   • Voorbeeld: Locatie Amsterdam bij DEXIA toren
    Geef je hier op per e-mail: Actie Comité
    Ideeën voor leuke acties zijn welkom!
    Stuur jouw ideeën naar: Actie Comité

- Politieke acties

 • Het rechtsbewustzijn moet veranderen of verbeteren
  • Eerlijkheid en oprechtheid moet de standaard zijn en niet “Wie is de slimste!”
  • Wie is al actief in de politiek?
  • Wie wil hier in dit project meewerken? mail naar info@pay-back.nl
 • - leden werven – “De sterkste club van Nederland”

  Samen staan we sterk – O.K. - Hoe realiseren wij dat?!

  • Iedereen kan meehelpen, meedoen en meedenken.
  • Op welke manier kan het? Laat het ons weten stuur een e-mail naar het Actie Comité
   Hier een paar voorbeelden:
  • Posters ophangen: Er zijn posters gemaakt welke door het hele land worden opgehangen. De posters kunnen hier worden gedownload.

 

]
] ]
Pagina gemaakt door: administrator 11-December-2004 13:26
Pagina gewijzigd op: 15-Mei-2005 00:39

] ] ]
]
Deze pagina is gemaakt in 0.4380 seconden. [Aantal Bezoekers: 476230]  Powered by SOOP Portal version Raven RC1
]
] ]